Resultaten voor fysiotherapie

 
fysiotherapie
Wouter Herfkens Fysiotherapie Wouter Herfkens Fysiotherapie.
Welkom op de website van Herfkens Fysiotherapie. Herfkens Fysiotherapie is een moderne plus fysiotherapiepraktijk, waar gewerkt wordt volgens de laatste inzichten binnen de fysiotherapie. Ons team, bestaande uit zes professionele, enthousiaste collegas, streeft naar optimale zorg en kwaliteit. Tevens hechten wij aan maximale persoonlijke begeleiding.
stoppelenburguitvaart.nl
18601 fysiotherapeuten in Nederland.
Física Fysiotherapie, Zoetermeer. Fysio en Manuele Therapie Kattenbroek, Amersfoort. Fysiotherapie Dubbeldam, Dordrecht. FysioEffect, locatie Rijswijk, Rijswijk. FysioEffect, locatie Den Haag, Den Haag. B-Fysic Gestel, locatie Jan van Boendalelaan, Eindhoven. Fysio en Manuele therapie Nieuw Sloten, Amsterdam. Spinesport, Rugexperts Sportfysiotherapie, locatie Maastricht, Maastricht.
fysiotherapie gouda goverwelle
Wat is fysiotherapie en wat doet een fysiotherapeut? / fysiosportief Fysiotherapie Groningen.
Is online fysiotherapie aan te raden? Op een website checken waar de pijn vandaan komt, advies via de tablet en internetplatforms met oefeningen en adviezen: ook de fysiotherapeut gaat steeds meer online. Beroepsorganisatie KNGF benadrukt dat online fysiotherapie alleen een aanvulling kan zijn en geen vervanging is van reguliere fysiotherapie.
Fysiotherapie: wanneer welke therapeut? Gezondheidsnet.
Een fysiotherapeut is dan de persoon om je van je klachten af te helpen. Maar welke therapeut kan je het beste van dienst zijn? Een fysiotherapeut wordt ook wel een bewegingsdeskundige genoemd. Door meer bewegingsvrijheid te creëren door middel van oefeningen en/of pijn te verminderen bijvoorbeeld door het rechtzetten kraken van botten of wervels probeert de fysiotherapeut je kwaliteit van leven te verbeteren. Van de fysiotherapeuten noemt een groot aantal zich algemeen fysiotherapeut, maar zij kunnen zich ook specialiseren. Hier worden de volgende specialisaties besproken: kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, manueel fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, oedeemfysiotherapie, psychosomatisch fysiotherapeut en sportfysiotherapie.
Fysiotherapie HMC.
Meer informatie vindt u op de website van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapeuten. Vergoed de verzekeraar de fysiotherapie die ik krijg van HMC? Fysiotherapie tijdens een ziekenhuisopname valt onder de kosten van de ziekenhuisbehandeling die wordt vergoed door de basisverzekering.
kngf.nl.
Fysiotherapie herstelzorg voor COVID-patiënten wordt tijdelijk vergoed vanuit de basisverzekering. Om hiervoor in aanmerking te komen moeten patiënten een verwijzing hebben van hun huisarts of medisch specialist. Voor deze verwijzing gelden termijnen, maar tot 1 november kan hierop een uitzondering worden gemaakt.
Fysiotherapie ZorgSaam Nijverdal Hellendoorn.
Fysiotherapie ZorgSaam is al meer dan 40 jaar een begrip in Nijverdal en Hellendoorn! Wij werken graag in een laagdrempelige, flexibele, open en gezellige sfeer waar kwaliteit en aandacht voor de patiënt altijd voorop staat! We zijn niet alleen behandelaar maar ook begeleider en coach met een luisterend oor.
Fysiotherapie Getsewoud masterlevel fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie.
Masterlevel Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie. 0252 622 008. U bent ruim 20 jaar verzekerd van kwaliteit bij Fysiotherapie Getsewoud. In onze moderne praktijk in het centrum van Nieuw-Vennep kunt u al 20 jaar terecht voor fysiotherapie en manuele therapie op Masterlevel.
Home: Fysiotherapie De Boog.
Afspraak contact Fysiotherapie Catharina Ziekenhuis.
Alle afspraken op de polikliniek Fysiotherapie vinden plaats op een afgesproken tijdstip, er is geen inloopspreekuur. Bel de polikliniek Fysiotherapie 040 239 84 20 van 08.30 tot 16.30 uur. Behandeling op de poli Fysiotherapie vindt plaats na een verwijzing van een arts in ons ziekenhuis.

Contacteer ons